2016. január 1., péntek

2016 NAPSZEMÜVEG DIVAT

2016 Napszemüveg divat
2016 Napszemüveg divat
2016 tavaszának (és nyarának) legdivatosabb kiegészítői a napszemüvegek lesznek!  Stílusos új napszemüvegeket szeretnél levadászni 2016-ban? Kör alakú, túlméretes, tükrös, extra védelmet biztosító, díszes - hogy csak néhányat említsünk a 2016-os trendekből.

A napszemüvegek rengeteg embernél alapvető kellékeknek számítanak. Amellett, hogy megvédik a szemedet a Naptól, a napszemüvegek új „fényben” tüntetik fel az arcot, elfedik a fáradtság jeleit az éjszakai partyban, elrejtik a szemeidet és rejtélyes külsőt kölcsönöznek viselőjük számára - nem mellesleg stílusos módon teszik mindezt. Azon emberek, akik már hozzászoktak a napszemüveg viseléséhez, többé nem képesek nélküle élni. A napszemüvegek rajongói és a külsejük felfrissítésére vágyó egyének egyaránt örvendetesen fogadják majd a legújabb híreket, valamint azon trendeket és márkákat, amelyek 2016-ban a legnagyobb figyelmet fogják kapni.

A tavaszi és nyári napszemüvegek nem számítanak éppen áttörésnek, de a következő szezonban ideje félretenni a megszokotott Aviator-okat és nagyobban, szebben és merészebben gondolkodni. Röviden szólva, nyugodtan válassz bármilyen, a 70-es évek stílusát idéző napszemüveget, ami egyben a bulis kerek lencsék visszatérését is jelenti.  A női napszemüvegek vonala hasonló divatot fog követni, azzal a különbséggel, hogy a szexi macskaszem stílus is újra felbukkan majd, ami szerintünk nagyszerű dolog!

A tavasz és a nyár hamarosan ismét itt van, ami egyben a napfény és a meleg időjárással járó kedvenc kiegészítőnk, a napszemüveg visszatérését is jelzi!