2015. december 15., kedd

2016 legjobb napszemüveg trendjei divatos férfiaknak

Bár a 19. század korai évei óta léteznek, a napszemüvegek a modern világ egyik legfőbb divatjává váltak. i Nem csupán praktikusak, mert megvédik az ember szemét a káros UV sugaraktól, de tökéletesen kiegészítik a megjelenést is. Biztosan állítható, hogy a napszemüvegek nagyon népszerűek a divat megszállottjai körében és 2016-ban is a legdivatosabb kiegészítők közé fognak tartozni.   Mindegy, hogy némi délutáni profilfotózásról vagy egy szombat esti italozásról van szó a bandával, a napszemüvegeknek jelentős szerepük van a stílus meghatározásában.

Bár a napszemüveg fontosságáról már volt szó, a megfelelő típus kiválasztása nem a legegyszerűbb dolog.  Bizonyos típusok egyeseknek jól állnak, másoknak pedig kevésbé. Mivel minden férfi stílusos és vonzó megjelenést szeretne, alább láthatunk egy listát a 4 legnépszerűbb férfi napszemüveg fajtáról.

1. Pilóta napszemüveg:

Aviator férfi napszemüveg
Aviator férfi napszemüveg
A Bausch & Lomb által kifejlesztett Aviator (pilóta) napszemüveg a divat világában nagyon népszerű. A mostanra már a Ray-Ban tulajdonába tartozó Aviatort eredetileg a Bausch & Lomb tervezte. Aviator stílusú napszemüvegeket számos egyéb neves divatcég is gyárt. A karakteres -és gyakran tükrös- lencsék kb. 2-3x nagyobbak a szemgolyónál. A napszemüveg fém kerete nagyon vékony, gyakran kettős vagy hármas híddal látják el. Ezek modellek leginkább a szív alakú arccal rendelkező férfiaknak ajánlottak.

2. Wayfarer napszemüvegek:

Wayfarer férfi napszemüveg
Wayfarer férfi napszemüveg
A Wayfarer stílust az ikonikus Ray Ban napszemüveggyártó tette népszerűvé. A divathullám még 1950-ben indult el. A dizájn és az esztétika friss trendet és felfrissülést hozott az akkoriban uralkodó fém szemüvegek után. Idővel ezen stílus népszerűsége lecsökkent, de mostanában a divatbemutatók újraélesztették azt. A Wayfarer stílusú napszemüvegek retrós megjelenést kölcsönöznek használójuknak. Enyhén színezett peremeik és lencséik miatt tökéletesek az év ezen időszakára.

3. Tükrös napszemüvegek:

Tükrös napszemüvegek férfiaknak
Tükrös napszemüvegek férfiaknak
Az ilyen stílusú napszemüvegek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a viselője körül tartózkodó emberek az erős tükröződés miatt a saját tükörképüket is láthatják bennük. Ez a típus bámulatosan fest a fényképeken és igazán felhívja viselőjére a figyelmet. Rejtélyes, ugyanakkor magabiztos személyiségről tanúskodik. Amennyiben önbizalmat, függetlenséget és komoly hozzáállást szeretnénk kifelé sugározni, a tükrös napszemüveg ehhez tökéletes választás. Példaképpen elsősorban az Aviator napszemüvegeket érdemes felhozni.

4. D-keretes napszemüveg:

D-keretes napszemüveg férfiaknak
D-keretes napszemüveg férfiaknak
A D-keretes napszemüvegek egyszerre adnak kortárs és retrós megjelenést. Ez a stílus igen népszerű és nagy rá az igény a precizitásuk és az egyedi tervezésük miatt. A legtöbb egyéb stílus ovális alakkal bír. Ugyanakkor a D-keretes napszemüvegek szakítanak a sztereotípiákkal és a perem felső részén lévő éles, szögletes vágásról ismerhetőek fel. Ez futurisztikus érzetet és egyéni szexepilt sugároz.  A stílus legjobb darabjai a Dolce & Gabbana kínálatában találhatóak meg.

Ennyi a lényeg. Amennyiben követted javaslatainkat a legjobb napszemüveg trendek terén, izzani fog körülötted a levegő. Oszd meg tapasztalataidat velünk alább a komment részlegben.