2014. május 6., kedd

Polaroid napszemüvegek

Polaroid napszemüveg logo

   Polaroid márkanév egyike a napszemüveg üzletág legismertebb és legősibb márkáinak. A Polaroid cég 1937-es megalakulása óta töretlen sikerrel forgalmazza napszemüvegeit. Erről a márkanévről mindenkinek a polarizált lencse jut eszébe, hiszen ez a népszerűségének záloga is egyben.   

A Polaroid napszemüvegek legfőbb ismérve a minőségi kidolgozás hozzáférhető áron. Lássuk, mit kell, és érdemes tudnunk még ezekről a napszemüvegekről.
Polaroid napszemüvegek
Polaroid napszemüvegek

  
     Edwin Land, a polarizáló anyag feltalálója, 1909-ben született Connecticutban. Első polarizációs technikával ellátott napszemüvegeit 1929-ben mutatta be, és tette elérhetővé. A Polaroid Corporation céget, csak évekkel később, 1937-ben hozta létre Massachusetts államban. Ezt követően a gépezet beindult, és napszemüvegeik eladási mutatója egyre csak nőtt. Néhány éven belül a Polaroid márkanév világszerte ismerté vált.

      Edwin Land halála után a céget a Petters Group Worldwide vette át, 2007-ben pedig a Stylemark vállalkozás kezébe került.  Az utolsó tulajdonoscserére 2011-ben történt, amikor is a világhírű olasz Safilo Csoport vette meg a cég összes részvényét. A Polaroid napszemüvegek központja jelenleg Svájcban van, lencséiket pedig Skóciában gyártják.Ha már Polaroid napszemüvegekről beszélünk, akkor ejtsünk néhány szót magáról a polarizált lencsék működéséről is:   
     A polarizált lencsés napszemüvegek abban különböznek a többi napszemüvegtől, hogy lencséjükön egy polarizált réteget alakítottak ki. A polarizált anyaggal ellátott lencse csak a függőleges irányú fénynyalábokat, fénysugarakat engedi át, vagyis a vízszintes felületekről (víztükör, hótakaró, szélvédő, úttest) visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén. A polarizált lencse tehát kiszűri a tükröződő fényt. Részletesebben itt tud olvasni a polarizált lencsékről.
 
Miért válasszunk Polaroid napszemüveget?
   
      Ha Polaroid napszemüveget vásárolunk, biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a legújabb divatot, de a legmagasabb fokú védelmet is választottuk szemünk számára, és mindezt kedvező áron. Ez a tulajdonság együttes nagyon ritka a napszemüvegek világában, sőt talán egyedinek is mondható. Minden Polaroid napszemüvegben modern technológiával gyártott, polarizált lencse található, amely számos előnnyel jár:
- élesebb látás
- kevésbé fáradó szem
- maximális UVA és UVB védelem 
- zavaró visszatükröződések szűrése
- fényképezés!
Lady Gaga - polaroid napszemüveg reklámarc
Lady Gaga
Polaroid napszemüveg reklámarc
 
      Igen, fényképezés. 2010 óta ugyanis Lady Gaga a Polaroid cég kreatív igazgatója, és a Grey Label termékcsalád reklámarca. A Polaroid és az amerikai énekesnő együttműködéséből született többek között a hordozható fotónyomtató, az instant fényképezőgép, és a GL20 nevet viselő, kijelzőkkel ellátott, kamerás napszemüveg, amely rögzíti a körülöttünk lévő világot, és a képeket azonnal megjeleníti a szemüveg külső lencséjén. Ennek a modellnek az ára minden bizonnyal meghaladja az elérhető, kedvező, és pénztárcakímélő fogalmak mindegyikét.
  
     Ha tetszett Önnek ez a rövid bejegyzés a Polaroid napszemüvegekről, és szeretné meglepni magát egy új modellel, látogasson el online napszemüveg kereskedésünkbe: www.coolvision.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése