2016. augusztus 29., hétfő

Napszemüveg stílusok

Bár állítható, hogy a napszemüvegeket főképp azért viseljük, hogy megvédjük szemünket a napsugárzástól, nem kevésbé lényeges a viselőjük számára kölcsönzött divatos külső sem.

A napszemüvegek a specialisták által receptre felírt eszközökből mostanra széles körben keresett stíluskiegészítőkké váltak.  Ezért ruházatod megválogatásánál fontos arra ügyelned, hogy a legmenőbb napszemüvegek közül válassz magadnak. Itt láthatod az 5 fő napszemüveg divatot, amelyet ismerned érdemes:

Napszemüveg stílusok
Napszemüveg stílusok

1. Az Aviátor
Ez a típus sosem megy ki a divatból. Bár a pilótaszemüvegek népszerűsége a 80-as években volt a csúcson, az az utóbbi 30 év során se csökkent le igazán. Egy pilótaszemüveg sosem hagy cserben, ha arról van szó, hogy mit viselj mellé, mivel bármilyen ruházathoz jól áll - legyen szó nadrágról, alkalmi öltözetről vagy öltönyről. A tetején lévő szögletes peremeivel az alsó rész lekerekített peremei állnak kontrasztban.


2. Ray Ban Wayfarer
A napszemüvegek világában a Ray Ban szemüvegeit igen nehéz lekörözni. A Ray-Ban a leginkább letisztult napszemüvegeket dobta piacra, amely tökéletesen védi a szemet is. Ez alól a Wayfarer modell sem kivétel. A különböző elérhető altípusai minden egyes fillért megérnek, amit leendő tulajdonosuk a megszerzésükre költ.

3.  Western stílus
Szeretnél western stílusú külsőt kölcsönözni magadnak? Ha igen, az RB3413 napszemüveg modell tökéletes választás erre. Ez a Ray-Ban modell tiszta és retrós megjelenést biztosít számodra. Vékony, könnyű és a keret gyártásához felhasznált anyagoknak köszönhetően kivételesen jól bevethető, ez garantálja a befektetésed értékét.

4.  Keret nélküli
A keret nélküli kategóriába gyakorlatilag az összes egyéb fajta napszemüveg beletartozik. Ugyanakkor különösen gyakran keresett típusnak számít. A keret nélküli napszemüvegek a peremek teljes hiányának köszönhetően a legkevésbé feltűnőek és pont emiatt illenek jól bármilyen ruházathoz. A sportolók gyakran viselnek ilyen modelleket.

5. Hajlított napszemüvegek
Ezek úgy általában igen feltűnőek. Mivel kifejezetten rásimulnak a szemekre, védik őket a verőfénytől és nagyon stílusos megjelenést adnak. Amennyiben szereted a szabadtéri játékokat, a hajlított napszemüvegeket érdemes előnyben részesítened, mivel játék közben kisebb eséllyel esnek le az arcodról. 

A férfiaknak napszemüveg vásárlásakor rengeteg választási lehetőségük van. Legyen szó hivatalos vagy hipszter megjelenésről, némi extra pénzzel a zsebedben bármelyik megoldható. A napszemüvegek manapság egyszerre diktálják a divatot és a stílust.